TotsBots pralne plenice

TotsBots pralne plenice

TotsBots so večkratno nagrajene pralne plenice, katerih uporaba je tako enostavna kot pri tistih za enkratno uporabo. Z njimi privarčujete tako na denarju kot na okoljskemu odtisu. V družinski tovarni na Škotskem TotsBots proizvaja kar nekaj modelov, nekaj od njih najdete tudi na naših virtualnih poličkah. Poleg kakovosti je TotsBots znan tudi po prisrčnih vzorcih in živih barvah, zato bo vaš dojenček v modi, še bolj pa mu bo udobno.

TotsBots pralne plenice

Proizvodnja in materiali

Materiali prihajajo čimbolj lokalno, kolikor je le mogoče. Veliko jih prihaja in so izdelani ravno v Veliki Britaniji. Čeprav traja dlje, prevoze urejajo preko tal, a se zato porabi manj goriva in izloči manj ogljikovega dioksida.

Blago obožujejo skoraj tako kot dojenčke. Zato iščejo le najboljše, najbolj naravne in najbolj etično pridelane materiale za svoje pleničke.

Materiali so certificirani z Oeko-tex 100, ki zagotavlja, da pri se pri proizvodnji niso uporabljale škodljive kemikalije – od začetka do konca. Prav vsi njihovi modeli imajo ta certifikat in so edina znamka pralnih plenic na svetu, ki se lahko pohvali s tem. Svoje pleničke in dodatke izdelujejo iz različnih tekstilov, vsak pa ima svoje edinstvene značilnosti,

Pakiranje

Izogibajo se preveliki uporabi embalaže. Trudijo se s uporabo biorazgradljivega pakiranja. Sami ponovno uporabijo škatle, ki jih lahko in reciklirajo tiste, ki jih ne morejo.

Odpadki

Nobena plenička ne pristane v smeteh. Donirajo jih različnim organizacijam, otroškim domovom in sirotišnicam. Same odpadke pa tako kot večina gospodinjstev redno reciklirajo.

Za vsako blagovno znamko stoji zgodba – Magnus in Fiona Smyth ter TotsBots

Sila za svetovno blagovno znamko pralnih pleničk sta mož in žena – Magnus in Fiona Smyth. Pred 18 leti sta po rojstvu svojega drugega otroka, Maie, kreirala originalni prototip.

Oborožena s staro brisačo in šivalnim strojem je Fiona zavzela kuhinjsko mizo in začela ustvarjati svojo prvo TotsBots pralno plenico. Ko je zaključila, je pogumno naročila 50 metrov blaga in zašila testne pleničke za svoje prijatelje in družino. Pozitivni odziv je rodil znamko TotsBots in iz trgovin so začela prihajati prva naročila. Ni dolgo trajalo, ko je zaradi večje količine šivanja Magnus pustil službo, da bi pomagal v kuhinji, ki je bila dobesedno polna pleničk.

Leta 2003 so prvi ustvarili okolju prijazno in izjemno zmogljivo pralne pleničko, narejeno iz bambusa. Bamboozle je bila prva pralna plenica, ki je prejela zlato pri Mother and Baby. Od takrat so jo parkrat prenovili in izboljšali, a še vedno je ena izmed najbolj prodajanih pralnih plenic.

Po 18-tih letih je TotsBots zelo zrasel. Še vedno ga v Glasgowu vodi družina, ki je zelo ponosna, da britanske pleničke še vedno izdelujejo nadarjeni ljudje. Ponujajo vam pleničko, ki dosega izjemnost pri materialih, obliki in zmogljivosti.

Ključ do njihovega uspeha je konstantno razvijanje in izboljševanje proizvodov. Med drugimi so ustvarili TotsBots EasyFit STAR vse-v-enem pralno plenico, nepremočljive hlačke in vložke PeeNut ter pleničke za novorojenčke TotsBots TeenyFit STAR.

TotsBots kot blagovna znamka še vedno raste in jo zdaj prodajajo že v preko 30 državah po svetu. Še vedno pa njihove začetne vrednote ostajajo iste:

  • Proizvodnja pralnih plenic, ki s svojim inovativnim krojem in delovanjem premika meje v tej industriji.
  • Da so njihovi izdelki proizvedeni etično. Zadovoljna delovna sila vedno ustvari najboljše izdelke.
  • Da so plenice, hlačke in dodatki narejeni v njihovi tovarni v Veliki Britaniji. V trenutni ekonomiji čutijo, da je zelo pomembno zaposlovati in učiti ljudi, ki potrebujejo delo. V Glasgowu se je v zadnjem času zaprlo kar nekaj tovarn, zato so zelo srečni, da se je njihovi ekipi pridružilo kar nekaj kvalificiranih ljudi. Lepo se jim zdi biti eden izmed rastočih proizvodnih obratov v Veliki Britaniji.
  • Da vzdržuejo svoj okoljski odtis karseda nizek, pa naj bo to proizvodnja, pakiranje, pošiljanje ali sodelovanje z lokalnimi podjetji.
  • Da širijo zavest o prednosti uporabe pralnih plenic, ne samo za okolje, ampak tudi za same starše in dojenčke.

Več informacij o teh pralnih plenicah in same plenice najdete tukaj…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja