Mother ease pralne plenice

 

Pralne plenice Mother ease .. preprosto najboljše.

Že od leta 1991 je Mother ease ponosen proizvajalec pralnih plenic iz Kanade. Staršem zagotavlja ene najbolj modernih, priročnih in nepremočljivih plenic na tržišču. Težko boste našli pleničko s tako enostavno uporabo, tako udobno in tako nepremočljivo kot je Mother ease.

Kaj loči Mother ease od ostalih pralnih plenic

  • Vse njihove nepremočljive hlačke so obrobljene z najlonom, ki vlagi preprečuje prehajanje in uhajanje iz pleničke.
  • Vpojne plasti vseh modelov prekrijejo celotno površino same pleničke, zato tudi kakci ne uidejo.
  • Dodatna zaščita pred uhajanjem urina in kakcev so elastike, ki obrobljajo pas in odprtine za nogice.
  • Pranje in sušenje je enostavno, saj imajo vsi modeli nepremočljivo plast ločeno od vpojnih delov – še njihov vse-v-enem model (Wizard Uno) ima vpojni vložek, ki je všit le spredaj in zadaj
  • Nobena njihova pralna plenička za polno vpojnost ne potrebuje nekajkratnega pranja pred prvo uporabo. Material, ki ga uporabljajo, je po začetnem enkratnem pranju pripravljen, da polno vpija.

ŽELITE IZVEDETI VEČ O MOTHER EASE BLAGOVNI ZNAMKI IN FILOZOFIJI PODJETJA? – klik…

 

MODELI PLENIČK…

Vse-v-enem pralna plenica Wizard Uno – enostavna, ozka, vpojna in neprepustna! (Stay Dry in bombaž)

Enostavna in lepo oprijemajoča plenička, ki se jo pripravi v enem koraku. Trenutno na voljo z vpojnim materialom iz ekološkega bombaža ali stay dry materiala. Elastike najdete tako na trebuščku kot na hrbtu, kar preprečuje puščanje. Univerzalno velika plenička – za otroćke med 3,15 in 15,8 kg. Z dodanim vložkom med hlačkami in vpojnim delom je primerna tudi za nočno uporabo.

Vse-v-dveh (hibridna) pralna plenica Wizard Duo – enostavna, vpojna in neprepustna! (univerzalno velika in newborn)

V neprepustne prekrivne hlačke enostavno pripnete oblikovan vložek in dobite za uporabo prikladno vse-v-enem, a veliko bolj denarnici prijazno plenico. Ker iste hlačke lahko uporabite za več zaporednih menjav vložkov, jih potrebujete občutno manj. Vložki so na voljo v treh materialih ter nočni, ki je izjemno vpojen. Univerzalno velika plenička – za otroćke med 4,5 in 15,5 kg ali pa za novorojenčke med 2,7 in 5,4kg.

Vkolikor Duo hlačke niso primerne, lahko njihove vložke vložite tudi v žepasto BumGenius Elemental Joy ali pa zataknete za zavihke Milovia ali Blueberry Capri nepremočljivih hlačk.

Nepremočljive prekrivne hlačke AirFlow

Najbolje prodajane prekrivne hlačke zadnjih 20 let – so izjemno zanesljive, uporabljate pa jih lahko skupaj z fitted pleničkami ali pa s snappiji spetimi prefoldi ali tetrami. Na voljo v različnih velikostih. Pri bolj okroglih dojenčkih pa lahko uporabite tudi samo vložke ali v pravokotnik zložene prefolde ali tetre. Pri teh hlačkah boste imeli okoli nogic večjo luknjo. So narejene tako, da so ohlapne! Tako plenička še bolje diha, koža pa je brez odtisov elastik. Mother ease AirFlow je primerna tudi za dojenčke in otroke z močnejšimi nogami.

Nepremočljive prekrivne hlačke Rikki

Nepremočljive hlačke z zapenjanjem na ježka, vam ne bodo nikoli premočile. Na voljo so v različnih velikostih. Kot vpojne plasti v hlačkah lahko uporabljate fitted (oprijete), prefold, tetra, contured plenice ali pa katerekoli druge vložke. Za uporabo so tako enostavne. Dvojni elastični rob (lunica) zagotavlja učinkovito zaščito pred iztekanjem okoli nogic. Dodatna zaščita so z najlonom prevlečene elastike, ki preprečuje vlagi, da bi prehajala naprej na otrokova oblačila.

Odvajalne hlačke Bedwetter

Izjemno vpojne pralne odvajalne hlačke so primerne za starejše otroke, ki potrebujejo nočno zaščito. Izdelujejo jih v treh velikostih, a trenutno bodo pri nas dobavljive v dveh: XS (13,6kg do 18,15kg težke otročke), S (18,15kg do 25kg težke otročke) ter M (25kg do 29,5kg). Vpojni del je narejen iz bombažnega frotirja, zunanjost pa iz nepremočljivega PUL-a.

Hlačke vpijejo kar 625ml tekočine! Zanje ne potrebujete nobenih dodatnih vpojnih vložkov. Zaradi tega so seveda malo večje, a otrok zjutraj ne bo ležal med mokrimi rjuhami. So popolnoma pralne ter se jih enostavno potegne gor ali dol.

Odvajalne hlačke Big Kid

Mother ease Big Kid odvajalne hlačke so narejene tako, da posnemajo spodnje hlačke, hkrati pa so podložene z vpojno plastjo, ki bo zadržala manjše nezgode. Njihova zunanjost je popolnoma nepremočljiva! Bambus na notranji strani bo poskrbel, da otrok začuti mokroto in njegovo odvajanje bo lažje.

Odvajalne hlačke so na voljo v treh velikostih – S (11,3 – 15kg), M (15 – 18,14kg) in L (18,14 – 21,7kg) ter v večih barvah.

Artikli