Mother ease pralne plenice

Pralne plenice Mother ease .. preprosto najboljše. Že od leta 1991 je Mother ease ponosen proizvajalec pralnih plenic iz Kanade. Staršem zagotavlja ene najbolj modernih, priročnih in nepremočljivih plenic na tržišču. Težko boste našli pleničko s tako enostavno uporabo, tako udobno in tako nepremočljivo kot je Mother ease. Več o Mother ease znamki si preberite tukaj.

Na voljo je kar nekaj Mother ease modelov:

  • Vse-v-enem pralna plenica Wizard Uno (Stay Dry ali bombaž – slednja v univerzalni velikosti ali newborn -NOVO) – Enostavna, lepo oprijemajoča plenička za od 3,15 in 15,8 kg (newborn – 2,7 – 5,5kg) težke otroke. Z dodanim vložkom med hlačkami in vpojnim delom je primerna tudi za nočno uporabo.
  • Vse-v-dveh (hibridna) pralna plenica Wizard Duo (univerzalno velika in newborn) –  V neprepustne prekrivne hlačke enostavno pripnete njihov oblikovan vložek, ki je na voljo v treh materialih ter nočni (izjemno vpojen). Menja se le vložke, dokler hlačke niso za v pranje. Univerzalno velika plenička – za otročke med 4,5 in 15,5 kg ali pa za novorojenčke med 2,7 in 5,4kg.
  • Nepremočljive prekrivne hlačke AirFlow – Najbolje prodajane prekrivne hlačke zadnjih 20 let – so izjemno zanesljive, uporabljate pa jih lahko skupaj s fitted pleničkami ali pa s sponko spetimi prefoldi ali tetrami. Na voljo v različnih velikostih. So narejene tako, da so ohlapne! Tako plenička še bolje diha, koža pa je brez odtisov elastik. Mother ease AirFlow je primerna tudi za dojenčke in otroke z močnejšimi nogami.
  • Nepremočljive prekrivne hlačke Rikki – Nepremočljive hlačke z zapenjanjem na ježka, vam ne bodo nikoli premočile. Na voljo so v različnih velikostih. Kot vpojne plasti v hlačkah lahko uporabljate fitted (oprijete), prefold, tetra, različne vložke.
  • Odvajalne hlačke Bedwetter – Izjemno vpojne pralne odvajalne hlačke (do 6dcl!) so primerne za starejše otroke, ki potrebujejo nočno zaščito. V 3 velikostih: XS (13,6kg do 18,15kg težke otročke), S (18,15kg do 25kg težke otročke) ter M (25kg do 29,5kg).
  • NOVO – fitted krojene pralne plenice Sandy’s in Toddle ease –  izjemno vpojne, mehke, potrebujejo pa prekrivne hlačke. V večih velikostih.

Artikli

Vse v enem pleničke

Hibridne pleničke in vložki

Prekrivne hlačke (potrebujejo vpojni del)

(179) 14.00 19.00 
(60) 14.00 15.00 

Fitted krojene plenice (potrebujejo nepremočljive hlačke)

Odvajalne hlačke in kopalne plenice

(39) 27.00 29.00 
(18) 13.40