Način plačila

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli  v fizični obliki poleg naročenega blaga.

Na voljo so vam naslednji načini plačila

 

PLAČILO PREKO SPLETA Z RAZLIČNIMI KARTICAMI

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesnika (varno plačilo). Pri spletnem plačilu s kartico vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico.

V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo. Po kliku plačila s kartico, se vam bo okvirček raztegnil in pokazala se bodo okenca, v katere boste morali vnesti podatke.

Katere podatke boste morali vnesti?

  • Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke)
  • CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani)
  • Veljavnost (mesec in leto)

Po vnosu teh podatkov kliknite na gumb Zaključi nakup.

Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na info@pralne-plenicke.si za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

PLAČILO S PAY PAL-om

S klikom za plačilo po Pay Pal-u, se vam bo odprlo novo okence, kjer se prijavite v Pay Pal.

PLAČILO PO PREDRAČUNU

Po zaključku naročila boste preusmerjeni na stran, kjer se bodo izpisali podatki za plačilo. Prav tako boste na elektronski naslov prejeli potrdilo o naročilu z vsemi podatki o naročilu in nakazilu. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obdelave. Pri tem načinu plačila se lahko process dostave podaljša za 1–2 delovna dneva oz. za čas prejetja plačila na transakcijski račun podjetja Šapa, Jernej Čater s.p.