Sva Barbara in Jernej, dolgoletni parček iz gorenjskega konca, ki se je v letu 2016 nadgradil v družinico. Rodila se nama je punčka Iris, dve leti za njo pa mali Lan, ki osmišljata najino skupno ter pestro življensko pot. Sama sem diplomirana biologija, ki je ostala doma, medtem ko Jernej zaenkrat še vedno hodi v službo v družinsko podjetje trgovinic za male živali. Poleg družinskega življenja se trenutno aktivno in redno ukvarjava še s permakulturo in vrtičkanjem, prenovo hiše in urejanjem spletnih strani, zanimajo pa naju tudi čimbolj naravno življenje ter ekovaška gibanja po Sloveniji in svetu. Z rojstvom hčerke sva se zaradi pomanjkanja kvalitetne izbire na domačem tržišču odločila za uvoz najprej ene potem pa še ostalih znamk pralnih pleničk ter izgradnjo spletne trgovine www.pralne-plenicke.si.

Moderne pralne plenice so daleč od tega, v kar so nas zavijale naše mame… Pralne plenice so postale prilagodljive, priročne in vsestranske, njihovo pranje pa je enostavno.

Na spletni strani lahko naročite pralne plenice GroVia, BumGenius, Puppi, Tots Bots, Mother ease, SmartBottoms, BlueBerry, Popolini (…) ter ostale izdelke za dojenčke, malčke in ženske.

Pošljeva po pošti oz. dostavljalnih službah ali pa se z vami dogovoriva za osebni prevzem. Prav tako naju lahko po dogovoru obiščete na domu in se na lastne oči prepričate o kakovosti pralnih plenic. Spremljajte tudi našo prvo stran, kjer objavljam datume in lokacije za pleničarska srečanja.

Tudi pri poslovanju si želiva biti čimbolj “zelena”. Uporabljava že rabljene kartonske škatle, jih ne razdirava ter ob pakiranju zalepiva s papirnatim lepilnim trakom. Ker morava ob izdelkih priložiti deklaracije, jih stiskava na eno stran recikliranega/ekološkega papirja, na drugi strani pa najdete račun za kupljene artikle. Veseli naju, da velika večina pleničk in hlačk za odvajanje tudi k nama prihaja v minimalni embalaži ali pa popolnoma brez nje.

 

*** KONTAKTNI PODATKI  ***

 

www.pralne-plenicke.si

Šapa, Jernej Čater s.p.

Kuraltova ulica 10

4208 Šenčur

KLIK DO ZEMLJEVIDA

VABLJENI NA OBISK 🙂

 

 

e-mail: info@pralne-plenicke.si

tel: 040 477 667 (Barbara)

Facebook stran

Instagram stran

 

Davčna št.: SI 89887433
Matična št.: 7025432000
TTR: SI56 0510 0801 5851 926

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.