Sva Barbara in Jernej, dolgoletni parček iz gorenjskega konca, ki se je v letu 2016 nadgradil v družinico. Pridružila se nama je punčka Iris, ki osmišlja najino skupno ter pestro življensko pot. Sredi leta 2018 nestrpno pričakujemo še četrtega družinskega člana. Sama sem diplomirana biologija, gospodinja in mamica, ki je ostala doma, medtem ko Jernej še vedno hodi v službo v družinsko podjetje trgovinic za male živali. Poleg družinskega življenja se trenutno aktivno in redno ukvarjava še s permakulturo in vrtičkanjem, prenovo hiše in urejanjem spletnih strani, zanimajo pa naju tudi čimbolj naravno življenje ter ekovaška gibanja po Sloveniji in svetu. Z rojstvom hčerke sva se zaradi pomanjkanja kvalitetne izbire na domačem tržišču odločila za uvoz najprej ene potem pa še druge znamke pralnih pleničk ter izgradnjo spletne trgovine www.pralne-plenicke.si.

Moja malenkost v veselem pričakovanju in mala Iris

Moderne pralne plenice so daleč od tega, v kar so nas zavijale naše mame… Pralne plenice so postale prilagodljive, priročne in vsestranske, njihovo pranje pa je enostavno.

Na spletni strani lahko naročite pralne plenice GroVia in BumGenius ter ostale izdelke za dojenčke, malčke in ženske. Pošljeva po pošti oz. dostavljalnih službah ali pa se z vami dogovoriva za osebni prevzem. Prav tako naju lahko po dogovoru obiščete in se na lastne oči prepričate o kakovosti GroVia ter BumGenius pralnih plenic.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.