Ponavadi se univerzalno velike pralne plenice pričnejo uporabljati s 3 ali 4 kilcami. Še prej pa lahko uporabljate te male pleničke. Veliko dojenčkov se rodi zelo lahkih (manjši novorojenčki, dvojčki, trojčki (…), nedonošenčki in ravno tem bodo te pleničke prišle zelo prav.

Velikokrat se zgodi, da še preden jih dojenčki prerastejo, da začnejo puščati zaradi povečane količine lulanja. Da jim dodate vpojnost, ensotavno vstavite kakšno krpico ali pralni robček!

Kaj vse obstaja?

* BlueBerry Capri Newborn, Puppi in Mother ease Rikki so NEPREMOĆLJIVE PREKRIVNE HLAČKE. Vanje lahko vstavljate Prefold plenice, lepo zložene tetra (flat) pleničke, ali večslojne vložke različnih materialov, ter tudi fitted (krojene) plenice. Posebna kategorija so “Pull-up” volnene Disana hlačke ter nepremočjive prekrivne hlačke Mother ease AirFlow, ki jih zaradi šiine lahko oblečete čez fitted pleničko ali pa s snappijem zloženo debelejšo tetro ali prefold.

* Blueberry SImplex Newborn, Popolini EasyFree in GroVia AiO Newborn so VSE-V-ENEM PRALNE PLENIČKE, ki imajo vpojni material zašit tudi na hlačke.

* Mother ease WIzard Duo Newborn so VSE-V-DVEH / HIBRIDNA PLENIČKA, kar pomeni, da se vanje vpenjajo njihovi originalni vložki. Ker iste hlačke lahko uporabite za več zaporednih menjav vložkov, jih potrebujete občutno manj. Vložki so na voljo v treh materialih.

* Prefold pleničke uporabljate kot vpojni del v različnih hlačkah in kasneje kot dodatni vložek. V različne prekrivn hlačke pa kot nočno pleničko uporabite tudi Ella’s House BumHugger ali Anavy krojeno pleničko.

 

Artikli

13.50 16.50 
4.50 8.25