Ponavadi se univerzalno velike pralne plenice pričnejo uporabljati s 3 ali 4 kilcami. Še prej pa lahko uporabljate te male pleničke. Veliko dojenčkov se rodi zelo lahkih (manjši novorojenčki, dvojčki, trojčki (…), nedonošenčki in ravno tem bodo te pleničke prišle zelo prav.

Velikokrat se zgodi, da še preden jih dojenčki prerastejo, da začnejo puščati zaradi povečane količine lulanja. Da jim dodate vpojnost, ensotavno vstavite kakšno krpico ali pralni robček!

Kaj vse obstaja?

* BlueBerry Capri Newborn, Puppi in Mother ease Rikki so NEPREMOĆLJIVE PREKRIVNE HLAČKE. Vanje lahko vstavljate Prefold plenice, lepo zložene tetra (flat) pleničke, ali večslojne vložke različnih materialov, ter tudi fitted (krojene) plenice. Posebna kategorija so “Pull-up” volnene Disana hlačke, ki jih lahko potegnete čez fitted pleničko ali pa s snappijem zloženo debelejšo tetro ali prefold.

* Blueberry SImplex Newborn, Popolini EasyFree in GroVia AiO Newborn so VSE-V-ENEM PRALNE PLENIČKE, ki imajo vpojni material zašit tudi na hlačke.

* Prefold pleničke uporabljate kot vpojni del v različnih hlačkah in kasneje kot dodatni vložek.

 

Artikli