Modern Cloth Nappies (MCN), pralne plenice iz Anglije. Zanesljiv vir trajnostnih in okolju prijaznih rešitev za povijanje naših dojenčkov in malčkov! Njihova pot se je začela z vizijo boljšega sveta, v katerem lahko starši in skrbniki sprejemajo zavestne odločitve, ki koristijo tako njihovim malčkom kot okolju. Zavezani so k zagotavljanju visokokakovostnih, estetskih in za uporabo enostavnih sodobnih plenic iz blaga, zaradi katerih bo svet za prihodnje generacije čistejši in bolj zelen!

Podjetje Modern Cloth Nappies je ustanovila Stephanie, predana mati in zagovornica pozitivnih sprememb. Stephanijina zgodba je več kot le ustanovitev podjetja; je dokaz moči izbire, odpornosti in sočutja.

V podjetju Modern Cloth Nappies si prizadevajo spodbujati okolju prijazne, cenovno dostopne in seveda ljubke rešitve za plenice, ki so prijazne do dojenčkov in okolja. Verjamemo v moč izbire in si prizadevamo, da bi spremenili življenja staršev in hkrati pustili trajen, pozitiven vpliv na svet.

Trenutno je na voljo njihova zmagovalna plenička – Pearl Pocket, ki vas bo navdušila s svojo kvaliteto, zanesljivostjo, super prileganjem in luštkanostjo.

Artikli