Mother ease pralne plenice

mother ease Pralne pleničke

Lahko ste prepričani, da ustanoviteljica znamke Mother ease, Erika Froese, svoje modele plenic neusmiljeno preizkuša, saj jih je uporabljala na šestih sinovih in do sedaj osmih vnučkih.

Ko so bili fantje še dojenčki, je bila Erika nezadovoljna z izbiro pralnih plenic. Odločila se je izdelati nekaj priročnega in zanesljivega, predvsem pa si je želela plenico, ki ne bi premočila. Leta 1991 je ustanovila podjetje Mother ease Cloth Diapers, ki od takrat naprej proizvaja in prodaja kar najbolj inovativno kolekcijo pralnih plenic na svetu!

Danes je Mother ease še vedno družinsko podjetje. Nahajajo se v Ontariu, Kanadi, in uporabljajo 100% zeleno energijo. Svojim kupcem zagotavljajo le najbolj kvalitetne materiale, elastike in pritiskače. Plenice in nepremočljive hlačke so izdelane po najvišjih standardih in kakovostnih razredih. S ponosom stojijo za vsakim svojim proizvodom.

Modeli pralnih plenic so bili vedno narejeni za potrebe dojenčkov v Erikini družini. Tako je bil v zgodnjih devetdesetih njen četrti sin inspiracija za njeno slavno Sandy fitted (oprijeto) pralno plenico ter leta 2008 njen prvi vnuk za vse-v-enem Wizard Uno. Njena obsežna družina je vedno zagotavljala dovolj testirancev, ki so dokazali, da njihove pralne plenice res delujejo! Težko boste našli bolj udobno, priročno in zanesljivo plenico, ki ne premoči!

Preizkusite Mother ease pralne plenice, so preprosto najboljše!

Mother ease trenutno vodita Erika in Rick Froese. Erikin četrti sin, Alex pa s svojo novo ženo Melisso vodi pisarne.

Ves material Mother ease izdeluje sam. Vsi materiali hitro in močno vpijajo ter izpuščajo umazanijo, zato je njihovo pranje enostavno. Nikjer drugje ne boste našli njihovega materiala. Brez izjeme je izredno mehak in učinkovit.

Kaj loči Mother ease od ostalih pralnih plenic

  • Vse njihove nepremočljive hlačke so obrobljene z najlonom, ki vlagi preprečuje prehajanje in uhajanje iz pleničke.
  • Vpojne plasti vseh modelov prekrijejo celotno površino same pleničke, zato tudi kakci ne uidejo.
  • Dodatna zaščita pred uhajanjem urina in kakcev so elastike, ki obrobljajo pas in odprtine za nogice.
  • Pranje in sušenje je enostavno, saj imajo vsi modeli nepremočljivo plast ločeno od vpojnih delov – še njihov vse-v-enem model (Wizard Uno) ima vpojni vložek, ki je všit le spredaj in zadaj
  • Nobena njihova pralna plenička za polno vpojnost ne potrebuje nekajkratnega pranja pred prvo uporabo. Material, ki ga uporabljajo, je po začetnem enkratnem pranju pripravljen, da polno vpija.

Več informacij o teh pralnih plenicah in same plenice najdete tukaj…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja