Tots Bots pralne plenice

TotsBots so večkratno nagrajene pralne plenice, katerih uporaba je tako enostavna kot pri tistih za enkratno uporabo. Z njimi privarčujete tako na denarju kot na okoljskemu odtisu. V družinski tovarni na Škotskem TotsBots proizvaja kar nekaj modelov, nekaj od njih najdete tudi na naših virtualnih poličkah. Poleg kakovosti je TotsBots znan tudi po prisrčnih vzorcih in živih barvah, zato bo vaš dojenček v modi, še bolj pa mu bo udobno.

ŽELITE IZVEDETI VEČ O TOTSBOTS BLAGOVNI ZNAMKI IN FILOZOFIJI PODJETJA? – klik…

 

MODELI PLENIČK …

Tots Bots EasyFit Star

TotsBots EasyFit Star – vse-v-enem plenička

Večkrat nagrajena vse-v-enem pralna plenička z neverjetno zmogljivostjo. Zaradi bambusovega jedra je vpojna, lepo prilegajoča in udobna plenica. Oblačenje je hitro in enostavno. Ožjega kroja in idealna za dnevno uporabo.

Tots Bots Bamboozle

TotsBots Bamboozle – Fitted pralna plenička

Popolna udobna, mehka in močno vpojna bambusova plenička za nočno uporabo. Malčku se bo lepo prilagodila in mu omogočila miren spanec. Zanjo potrebujete še nepremočljive hlačke.

Tots Bots Peenut nepremočljive hlačke

TotsBots PeeNut – nepremočljive pokrivne hlačke

Ugodna izbira za starše, ki želite uporabljati te hlačke v kombinaciji s tetra pleničkami, prefold pleničkami, fitted pleničkami (Bamboozle), TotsBots vložki ali drugimi vpojnimi vložki. Hlačke lahko uporabljate tako podnevi kot ponoči, skoraj od rojstva pa do navajanja na kahlico. So mehke in hitro sušeče. Enostavno briljantno!

Artikli

11.50 12.50