Razlika med vpojnimi vložki

Grovia je svetovno priznana znamka zdravju in okolju prijaznih pralnih plenic najvišje kakovosti z edinstvenimi dizajni in barvami. Artikli so s ponosom in zavedanjem ustvarjeni v družinski proizvodnji na Kitajskem, sama znamka pa izhaja iz ZDA. Materiali so okolju prijazni in certificirani, sami artikli pa se enostavno uporabljajo. Več o Grovia znamki si preberite tukaj.

Obstaja kar nekaj modelov:

  • GroVia O.N.E. vse v enem pralna plenica – neverjetna vpojnost, zato jo boste brez skrbi uporabljali tudi ponoči. Na eni plenički boste našli izbiro med zapenjanjem na pritiskače ali na ježke. Primerna od 4,5kg do več kot 13,6kg. Na voljo tudi v mehkejši, Buttah verziji.
  • GroVia All in One (AIO) vse v enem pralna plenica – Ena redkih pleničk, kjer se dojenčkove ritke dotika le organski bombaž – prevlečene so tudi elastike pri nogicah in na pasu. GroVia AiO je ena izmed najbolj ozkih in prilegajočih se pleničk in je zato čudovita za dnevno uporabo tudi pod kavbojkami. Primerna od 4,5kg do več kot 13,6kg. Na voljo tudi v mehkejši, Buttah verziji.
  • GroVia Hybrid prekrivne hlačke in vpojni vložki (vložki se kupujejo posebej) – med nogami ozke prekrivne hlačke z zapiranjem na ježke ali na pritiskače. V tej plenički lahko uporabite njihove originalne vložke ali vložke za enkratno uporabo, prefold plenice, tetra plenice ali katerekoli druge vložke želite (najdete tukaj – klik). Primerna od 3,6kg do več kot 13,6kg.
  • Kopalne pleničke in dodatni vložki

Artikli - odprodaja

Vse v enem pleničke

Hibridne hlačke in vložki zanje

Vpojni vložki

Kopalne plenice