3-tedenski preizkus pralnih plenic – NE VELJA ZA ARTIKLE V AKCIJI

Želite preizkusiti pralne plenice? Ali pa jih mogoče že uporabljate, pa bi preizkusili še kakšno drugo znamko ali model? Ponujam vam 3-tedensko testiranje pleničk. Če res ne boste z njimi zadovoljni, mi jih pošljite nazaj. Zakaj bi kupovali nešteto znamk in modelov in zapravljali denar, če na koncu ugotovite, da od na primer štirih različnih modelov odgovarjata le dva? Ker želim, da ste s plenicami res zadovoljni, vam ponujam super rešitev.

Torej, kakšen je torej postopek?

Malo pobrskajte po spletki. Preberite si o različnih modelih in znamkah. Preberite si, kako skrbeti zanje in kaj sploh potrebujete. Kupite nekaj različnih in jih doma preizkušajte, perite, oblačite. Verjetno vam prav vsi modeli ne bodo odgovarjali. V primeru da s kakšnim modelom ne boste zadovoljni (ne velja za artikle v akciji), mi ga vrnite. To je vaša priložnost, da najdete pralne plenice, ki bodo ustrezale vam in vašemu dojenčku.

Znesek vrnjenih pleničk vam bomo v obliki kupona (dobropisa) za naslednji nakup v spletni trgovinici vrnili.

Velja za vse pralne plenice, vložke in hlačke za odvajanje razen že rabljenih artiklov (zavihek rabljeno). Ne velja tudi za artikle v akciji.

Sami ste odgovorni za stroške vračila. Priporočam, da pri pošiljanju izberete možnost sledenja, saj ne morem odgovarjati za pleničke, ki jih ne prejmem.

Poslati mi jih morate v 3 TEDNIH PO PREJETJU (v primeru nosečnosti in nakupa pleničk pred porodom, se dogovorimo individualno), paket pa mora vsebovati tudi 

OBRAZEC (klik)  

ali pa na prazen list napišite informacije, ki bi jih sicer na obrazcu. Brez izjem. Hvala 🙂

Vrnjeni artikli morajo biti čisti in oprani, brez kakršnega koli vonja, madežev, živalskih dlak, lukenj in “muck”. Mokrih in/ali umazanih plenic ne sprejemam.

Za vrnjene pleničke vam lahko ugodim le DOBROPIS za naslednji nakup v moji spletni trgovinici.

Dobropis bo odobren le za izdelke brez morebitnih stroškov pošiljanja, ki so nastali pri vašem nakupu.

V primerih, da bomo vrnjene plenice prejeli brez obrazca za vračilo, ali če jih boste vrnili po 3 tednih od prejetja, ali pa če jih boste vrnili v stanju, zaradi katerega jih ne moremo ponovno prodati, vas bomo kontaktirali in vrnjene izdelke zadržali za 1 teden. Poslali vam bomo račun za poštne stroške, da vam jim vrnemo. Če nakazila za potne stroške ne prejmemo v 1 tednu, bomo plenice obdržali.

Za vsa vprašanja sem vam na voljo na telefonski številki 040477667, preko mejla info@pralne-plenicke.si ali preko naše Facebook strani.

Pleničke