Razlika med vpojnimi vložki GroVia

Razlika med vpojnimi vložki

Razlika med vpojnimi vložki GroVia. Vse te vpojne vložke lahko uporabljate pri GroVia Hybrid nepremočljivih pokrivnih hlačkah. Biosoakerje za enkatno uporabo pa poleg tega lahko uporabite tudi kot zaščito bombažnih hlačk pri navajanju malčka na kahlico ali pa jih namestite v pokrivne nepremočjive hlačke drugih proizvajalcev. Slednje lahko stirite tudi pri Prefold plenicah.

Razlika med vpojnimi vložki:

Stay Dry – »ostani suh«

grovia-vlozek-stay-dry

Organic Cotton – organski bombaž

grovia-vlozek-organski-bombaz

No-Prep – brez predpranja

grovia-vlozek-no-prep

Priprava- Predpranje*

DA*

DA*

NE

Material

Notranjost: 55% konoplja ,/ 45% bombaž s 100% poliesterskim mikroflisom

Krilca pri nogicah: 100% mikroflis

Zunanjost: 100% vodoodporni termoplastični uretan (brez topila in formaldehida!)

Notranjost: 100% ekološki bombaž

Krilca pri nogicah: 88% poliester / 12% bombaž

Zunanjost: 100% vodoodporni termoplastični uretan (brez topila in formaldehida!)

Notranjost: 100% frotir iz mikrovlaken pod 100% poliesterskim mikroflisom

Krilca pri nogicah: 100% poliester

Zunanjost: 100% vodoodporni termoplastični uretan (brez topila in formaldehida!)

Plasti 4 plasti

+ dodatna zgornja plast iz mikroflisa

5 plasti 4 plasti

+ dodatna zgornja plast iz mikroflisa

Vpojnost  grovia-vpojnost-2  grovia-vpojnost-3  grovia-vpojnost-4
Nega Previdno s kremami proti izpuščajem. Posuši se razmeroma hitro. Enostavno čiščenje. Za odstranitev madežev, vložek položite za 2-3 ure na sonce. Frotir se hitro navzame vonjav. Priporočamo redno pranje.
Uporaba Dva vdelana pritiskača skrbita za to, da vložek stoji popolnoma na mestu. Dva vdelana pritiskača skrbita za to, da vložek stoji popolnoma na mestu. Dva vdelana pritiskača skrbita za to, da vložek stoji popolnoma na mestu.

*Priprava- Predpranje: Pred prvo uporabo je potrebno vložek 5-6-krat oprati z detergentom in ga med posameznimi pranji vsaj deloma posušiti v sušilcu ali na zraku. Šele takrat bo vložek dobil polno vpojnost. Če bo vložek še kar puščal, ga operite še parkrat.


BioSoaker

grovia-vlozek-bio-soaker

Prefold (predhodno zložene pleničke)

grovia-vlozek-prefold

Priprava- Predpranje*

NE

DA*

Material  iz vpojnih vlaken lesne pulpe (okolju prijazno pridelano), ki jim je dodana minimalna količina SAP-a –  super vpojnega polimer gel. Jedro je na notranji strani prekrito z netkanim tekstilom (certificirano naravna 100% Ingeo biopolimerna vlakna, biorazgradljivo po standardih  EN13432 (EU) in ASTM D 6400 (ZDA)), na zunanji strani pa z vodoodpornim bio-filmom, ki je 100% naraven in biorazgradljiv po standardu EN 13432 (EU.) 55% bombaž, 45% organski bombaž. 55% bambus 45% organski bombaž
Plasti 3 plasti Velikost 1: 2 x 6 x 2

Velikost  2, 3, 4: 4 x 8 x 4

Vpojnost  grovia-vpojnost-4  grovia-vpojnost-4
Nega Narejeni iz razradljivega in obnovljivega materiala. Ne splakujte v straniščno školjko. Enostavno čiščenje. Za odstranitev madežev, vložek položite za 2-3 ure na sonce.
Uporaba Na mesto se vpne z vdelanim lepljivim trakom ali pa ga le položite v nepremočljive pokrivne hlačke (GroVia Hybrid, hlačke drugih proizvajalcev ali žepno pleničko) preden jih oblečete dojenčku. Zložite po potrebi in le položite v nepremočljive pokrivne hlačke (GroVia Hybrid, hlačke drugih proizvajalcev ali žepno pleničko) preden jih oblečete dojenčku.

* Priprava- Predpranje: Pred prvo uporabo je potrebno vložek 5-6-krat oprati z detergentom in ga med posameznimi pranji vsaj deloma posušiti v sušilcu ali na zraku. Šele takrat bo vložek dobil polno vpojnost. Če bo vložek še kar puščal, ga operite še parkrat.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.