Super Undies in Threaded Armour so nepremočljivo in vpojno spodnje perilo, ki je odlično v primerih odvajanja od pleničk, otroškega močenja postelje, inkontinence odraslih ter za uporabo pri osebah s posebnimi potrebami.

Večine modelov nimam na zalogi (a jih lahko po potrebi tudi naročim), imam pa na zalogi njihove Super Hero Undies nepremočljive hlačke, ki se jih lahko uporablja tako čez dan kot ponoči. Brez njihovega dodatnega vloćka se vsekakor lahko uporabi tudi za čez dan. Na voljo so v 5 velikostih od okoli 1 leta pa vse do 10 let. Po novem so na zalogi tudi vložki za zamenjavo.

Veliko otrok gre skozi obdobje, ko močijo postejo, kar jim zbija samozavest. Super Hero Undies hlačke pomagajo otroku, da se zbudi suh. Že to jim pomaga se znebiti stresa ob spoznanju, da morajo o mokri postelji povedati mami. Te zelo vpojne hlačke so nepremočljiva nočna zaščita. So odlične za odvajanje od pleničk ponoči ter za otroško nočno močenje postelje. Za večjo količino lulanja pa je potrebno dodati kak dodaten vložek ali zloženo krpico.

Artikli - odprodaja