Pralne plenice Smart Bottoms

 

Pralne plenice Smart Bottoms so kvalitetne pleničke, narejene v ZDA. Njihova izjemno mehka notranjost je res nekaj posebnega. Trenutno sta na voljo 2 modela vse v enem pleničk in ene prekrivne hlačke, vse primerne od 4,5kg do 15,8kg.

Pralna plenica Smart Bottoms Dream Diaper 2.0 je mešanica med vse-v-enem in žepasto pralno plenico. Vanjo je s pritiskačem vpet en vložek, hkrati pa lahko v žepek vstavite poljuben dodatni vložek, ki bo povečal vpojnost same pleničke. Vpojni materiali so narejeni iz mešanice konoplje in organskega bombaža.

Pralna plenica Smart Bottoms Smart One 3.1 je klasična vse-v-enem plenička. Notranjost iz organskega bombaža jo naredi ozko in dobro vpojno. Vpojni vložek je narejen iz 10 plasti super vpojnega organskega bombaža. Le na eni strani je prišit v notranjost hlačk, zato se ga lahko poljubno zloži tako, da povečate vpojnost tam, kjer jo otrok najbolj potrebuje.

Pralna plenica Smart Bottoms Too Smart so prekrivne hlačke, po zunanjosti podobne zgornji Smart One. Imajo dvojno elastiko pri nogicah,  spredna in zadnja notranja zavihka, v katera lahko zataknete vložke in notranjost, ki jo lahko le obrišete.

Artikli