Milovia pralne plenice

Pralne plenice Milovia in dodatki so s srcem narejeni na Poljskem. Izdelki so kvalitetni, čudovitih barv in izjemno funkcionalni. Izbirate lahko med žepasto pleničko ali dvodelnim sistemom nepremočljivih hlačk z vložki.

Milovia žepasta plenička – pralna plenička, primerna od rojstva do navajanja na kahlico (3,6 – 15,8kg). Poleg dobite še dva vložka (S in M) za v njen žepek, jo z njima po želji napolnite in pralna plenička je pripravljena. Na voljo sta dva modela – dve notranjosti pleničk  – ena s flisem, ki ohranja občutek suhosti, druga s coolmaxom, ki je zračen in ki obvesti otroka, da je moker.

Milovia nepremočljive prekrivne hlačke – manjše hlačke se bodo poponoma prilegale že novorojenčkom in bodo prav vse tam do 4. ali 5. meseca. Večja velikost (univerzalna) pa bo prav otrokom od 4 do 15,8kg. Vložki za te pleničke so na voljo v 3 velikostih.

Pralne plenice in znamka v splošnem elo izstopa s svojimi drznimi barvami. Niso pa le vzrčki neverjetni, temveč tudi sama kvaliteta materialov in izdelave. To boste ugotovili takoj, ko jih boste oblekli na svojega otroka.

OBVESTILO: TRENUTNO JE PROIZVODNJA MILOVIE ZAPRTA. NIHČE NE VE, KDAJ SE BO ODPRLA, ČE SE SPLOH ŠE BO. ZALOGA V NAŠI TRGOVINICI JE TAKO OMEJENA NA SPODNJE ARTIKLE IN BARVE. HVALA ZA RAZUMEVANJE.  ZAMENJAVA ZA MILOVIO SO PRALNE PLENIČKE DOODUSH in BILLOU.

Artikli

4.00 5.00