Milovia pralne plenice

Pralne plenice Milovia in dodatki so s srcem narejeni na Poljskem. Izdelki so kvalitetni, čudovitih barv in izjemno funkcionalni. Izbirate lahko med žepasto pleničko ali dvodelnim sistemom nepremočljivih hlačk z vložki.

Milovia žepasta plenička – pralna plenička, primerna od rojstva do navajanja na kahlico (3,6 – 15,8kg). Poleg dobite še dva vložka (S in M) za v njen žepek, jo z njima po želji napolnite in pralna plenička je pripravljena. Na voljo sta dva modela – dve notranjosti pleničk  – ena s flisem, ki ohranja občutek suhosti, druga s coolmaxom, ki je zračen in ki obvesti otroka, da je moker.

Milovia nepremočljive prekrivne hlačke – manjše hlačke se bodo poponoma prilegale že novorojenčkom in bodo prav vse tam do 4. ali 5. meseca. Večja velikost (univerzalna) pa bo prav otrokom od 4 do 15,8kg. Vložki za te pleničke so na voljo v 3 velikostih.

Pralne plenice in znamka v splošnem elo izstopa s svojimi drznimi barvami. Niso pa le vzrčki neverjetni, temveč tudi sama kvaliteta materialov in izdelave. To boste ugotovili takoj, ko jih boste oblekli na svojega otroka.

 

Artikli

3.83 4.25 
3.40 4.25