Pralne plenice BumGenius – Preprosta uporaba, enostavno vzdrževanje in udobje. Navdušile vas bodo, saj:

  • so tanke in enostavne za previjanje, tako kot plenice za enkratno uporabo
  • one-size (univerzalna velikost) – plenice rastejo z vašim otrokom
  • so mehke in udobne
  • so nepremočljive, a hkrati zračne
  • so investicija, ki se izplača

ŽELITE IZVEDETI VEČ O BUMGENIUS BLAGOVNI ZNAMKI IN FILOZOFIJI PODJETJA? – klik…

MODELI PLENIČK…

Neverjetno enostavna za uporabo, je BumGenius Freetime »vse-v-enem« plenička ravno prave velikosti in neprekosljiva v vpojnosti, prileganju in priročnosti. Poliesterska vloćka sta z enim delom prišita na pleničk, na vrhu pa sta preplastena s stay dry slojem, ki omogoča občutek suhosti. Plenička ne potrebuje nobenih dodatnih vložkov in je po uporabnosti še najbolj podobna plenici za enkratno uporabo.

BumGenius Elemental Organic je po uporabnosti ponodbna zgorji Freetime, le da ima namesti poliesterskih vložkov, na obeh stran prišit vložkek iz 6 plasti ekološkega bombaža. Plenička je majhna na ritki in udobna, prav pa bo že novorojenčkom.

BumGenius Original 5.0  je edinstvena in ena izmed bolj popularnih žepastih pralnih plenic, Za razliko od predhodnic ima Original 5.0 izboljšano elastiko in notranjost plenice iz raztegljivejših mikrovlaken, kar omogoča boljšo prileganje in udobje. Odprtina – žepek za vstavljanje vložkov je na hrbtnem delu plenice in omogoča, da se sami odločite, kakšne vpojne vložke vaš dojenček v danem trenutku potrebuje.

Najnovejši, cenovno ugoden, a vseeno kvaliteten model BumGenius pleničk pa je Elemental Joy, v katere žepek lahko vstavite vpojne vložke po lastni izbiri. V Elemental joy žepasto vložke vstavite v žepek, v Elemental Joy hlačke pa ga lahko le položite, notranjost hlačk pa ob menjavi vložka le obrišete.

BumGenius Big žepasta pralna plenica za malo večje otroke – od 15,8kg do 31,7kg.

Posebna kategorija so pralne plenične odvajalne hlačke – (BumGenius) Flip Trainer. To so nepremočljive hlačke, ki jih otrok lashko sam slači in oblači. Vanje vstavljate svoje vložke ali prefold pleničke. Ob nezgodici se menja le vpojni del, zato imate hlačke za večkratno uporabo. Univerzalno velike – primerne od 9kg do 22,7kg in se nastavljajo s pritiskači.

Artikli

Ni na zalogi
11.00 
8.25 12.50