Pralne plenice BumGenius – Preprosta uporaba in sodobnost, enostavno vzdrževanje in udobje. Zakaj vas bodo plenice BumGenius navdušile:

  • so tanke in enostavne za previjanje kot plenice za enkratno uporabo
  • one-size (enotna velikost) – plenice rastejo z vašim otrokom
  • so mehke in udobne
  • ne prepuščajo mokrote, a so zračne
  • so investicija, ki se izplača

Kot ena najbolj popularnih znamk imajo pralne plenice BumGenius kar nekaj prednosti pred konkurenco. Kot mnogo ostalih pralnih plenic se je BumGenius koncept začel z mamo in njeno idejo. Potrebovala je boljši način povijanja svojega dojenčka, svoja odkritja pa je delila s svojimi strankami. Ko se je beseda širila, je znamka postala mednarodno podjetje s tovarnami v Ameriki in v tujini. Kljub temu pa je kar nekaj artiklov narejeno lokalno, celoten proces proizvodnje pa je previdno pregledan, saj želijo do strank pripeljati nič drugega kot pa kvaliteto.

Tako kot GroVia ima tudi BumGenius enotno velikost pralnih plenic. To pomeni, da isto pleničko lahko nosi dojenček (skoraj) od rojstva dalje pa vse do navajanja na kahlico.  Plenička se velikosti otročka prilagodi s kvalitetnimi plastičnimi pritiskači na njenem sprednjem delu, s pritiskači na krilcih pa prilagajate obseg plenice, ki ga večate, ko vaš otroček raste. Zunanji deli pralnih plenic so narejeni iz PUL materiala, ki je narejen tako, da prenese višje temperature.

Neverjetno enostavna za uporabo, je BumGenius Freetime »vse-v-enem« plenička ravno prave velikosti in neprekosljiva v vpojnosti, prileganju in priročnosti. Na vrhu všitega super vpojnega vložka iz mikrofibre ima stay-dry plast. Plenička ne potrebuje nobenih dodatnih vložkov in je po uporabnosti še najbolj podobna plenici za enkratno uporabo.

BumGenius Elemental Organic je narejena iz 6 plasti ekološkega bombaža ter nepremočljivega zunanjega dela plenice. Imaiste lastnosti kot Freetime, a je njena bolj naravna verzija.

BumGenius Original 5.0 pa je edinstvena in najbolj popularna žepasta pralna plenica na sploh.Za razliko od predhodnic ima Original 5.0 izboljšano elastiko in notranjost plenice iz raztegljivejših mikrovlaken, kar omogoča boljšo prileganje in udobje. Odprtina – žepek za vstavljanje vložkov je na hrbtnem delu plenice in omogoča, da se sami odločite, kakšne vpojne vložke vaš dojenček v danem trenutku potrebuje.

Najnovejši, cenovno ugoden, a vseeno kvaliteten model BumGenius pleničk pa je Elemental Joy, v katere žepek lahko vstavite vpojne vložke po lastni izbiri.

Posebna kategorija so pralne plenične odvajalne hlačke – (BumGenius) Flip Trainer so le nepremočljive hlačke, kjer vstavljate svoje vložke ali prefold pleničke. Ob nezgodici se menja le vpojni del, zato imate hlačke za večkratno uporabo. Univerzalno velike – primerne od 9kg do 22,7kg in se nastavljajo s pritiskači.

kategorije