Pralne plenice BumGenius – Preprosta uporaba in sodobnost, enostavno vzdrževanje in udobje. Zakaj vas bodo plenice BumGenius navdušile:

  • so tanke in enostavne za previjanje kot plenice za enkratno uporabo
  • one-size (enotna velikost) – plenice rastejo z vašim otrokom
  • so mehke in udobne
  • ne prepuščajo mokrote, a so zračne
  • so investicija, ki se izplača

ŽELITE IZVEDETI VEČ O BUMGENIUS BLAGOVNI ZNAMKI IN FILOZOFIJI PODJETJA? – klik…

MODELI PLENIČK…

Neverjetno enostavna za uporabo, je BumGenius Freetime »vse-v-enem« plenička ravno prave velikosti in neprekosljiva v vpojnosti, prileganju in priročnosti. Na vrhu všitega super vpojnega vložka iz mikrofibre ima stay-dry plast. Plenička ne potrebuje nobenih dodatnih vložkov in je po uporabnosti še najbolj podobna plenici za enkratno uporabo.

BumGenius Elemental Organic je narejena iz 6 plasti ekološkega bombaža ter nepremočljivega zunanjega dela plenice. Imai ste lastnosti kot Freetime, a je njena bolj naravna verzija.

BumGenius Original 5.0 pa je edinstvena in najbolj popularna žepasta pralna plenica na sploh.Za razliko od predhodnic ima Original 5.0 izboljšano elastiko in notranjost plenice iz raztegljivejših mikrovlaken, kar omogoča boljšo prileganje in udobje. Odprtina – žepek za vstavljanje vložkov je na hrbtnem delu plenice in omogoča, da se sami odločite, kakšne vpojne vložke vaš dojenček v danem trenutku potrebuje.

Najnovejši, cenovno ugoden, a vseeno kvaliteten model BumGenius pleničk pa je Elemental Joy, v katere žepek lahko vstavite vpojne vložke po lastni izbiri.

Novo – BumGenius Big žepasta pralna plenica za malo večje otroke – od 15,8kg do 31,7kg.

Posebna kategorija so pralne plenične odvajalne hlačke – (BumGenius) Flip Trainer so le nepremočljive hlačke, kjer vstavljate svoje vložke ali prefold pleničke. Ob nezgodici se menja le vpojni del, zato imate hlačke za večkratno uporabo. Univerzalno velike – primerne od 9kg do 22,7kg in se nastavljajo s pritiskači.

Artikli

16.50 25.00 
Na seznam želja
Na seznam želja
22.99 23.99 
Na seznam želja
Na seznam želja
21.99 22.99 
Na seznam želja
Na seznam želja
Ni na zalogi
21.99 23.00 
Na seznam želja
Na seznam želja