Pralne plenice BumGenius,GroVia in TotsBots veljajo kot ene izmed najbolj kakovostnih in popularnih znamk na svetovnem tržišču. Pohvalijo se lahko s številčnimi izjemnimi ocenami zadovoljnih uporabnikov in nagradami za kakovost in uporabnost. To je le nekaj od mnogo razlogov, zakaj smo jih izbrali za našo spletno trgovinico. 

V prispevkih na dnu osnovne strani najdete zanimivosti, priporočila in navodila za uporabo ter pranje pralnih pleničk. 

BumGenius Logotip

Kot ena najbolj popularnih znamk pralnih plenic ima BumGenius kar nekaj prednosti pred konkurenco. Kot mnogo ostalih pralnih plenic se je BumGenius koncept začel z mamo in njeno idejo. Potrebovala je boljši način povijanja svojega dojenčka, svoja odkritja pa je delila s svojimi strankami. Ko se je beseda širila, je znamka postala mednarodno podjetje s tovarnami v Ameriki in v tujini. Kljub temu je kar nekaj artiklov narejeno lokalno, celoten proces proizvodnje pa je previdno pregledan, saj želijo do strank pripeljati nič drugega kot pa kvaliteto.

Neverjetno enostavna za uporabo, je BumGenius Freetime »vse-v-enem« plenička ravno prave velikosti in neprekosljiva v vpojnosti, prileganju in priročnosti. Na vrhu všitega super vpojnega vložka iz mikrofibre ima stay-dry plast. Plenička ne potrebuje nobenih dodatnih vložkov in je po uporabnosti še najbolj podobna plenici za enkratno uporabo.

BumGenius Elemental Organic je narejena iz 6 plasti ekološkega bombaža ter nepremočljivega zunanjega dela plenice. Ima iste lastnosti kot Freetime, a je njena bolj naravna verzija.

BumGenius Original 5.0 pa je edinstvena in najbolj popularna žepna pralna plenica na sploh. Za razliko od predhodnic ima Original 5.0 izboljšano elastiko in notranjost plenice iz raztegljivejših mikrovlaken, kar omogoča boljšo prileganje in udobje. Odprtina – žepek za vstavljanje vložkov je na hrbtnem delu plenice in omogoča, da se sami odločite, kakšne vpojne vložke vaš dojenček v danem trenutku potrebuje.

grovia modern cloth diapers

Že od vsega začetka v letu 2008 pralne plenice GroVia osvajajo svet. Skrbno ustvarjene plenice in dodatki najvišje kvalitete so se skozi leta znašli že v tisočih gospodinjstvih z okoljsko osveščenimi družinami. Če je še ne poznate, vas bo GroVia presenetila z velikokrat nagrajeno edinstveno obliko in funkcionalnostjo pleničk ter unikatnimi barvami in potiski. Uporabljajo le okolju prijazne in certificirane materiale, ki so prijazni do otroških ritk. Pralne plenice GroVia so enostavne za uporabo ter pranje in vas vsekakor ne bodo razočarale.

Hybridna plenička dobiva priznanja za inovativno kombinacijo nepremočljivih pokrivnih hlačk in pestre izbire pralnih vložkov iz večih plasti vpojnega materiala (ekološki bombaž ali vpojni frotir in mikroflis) ali vložkov za enkratno uporabo. Na voljo so pleničke s pritiskači ali ježki.

Izjemno vpojna patentirana GroVia O.N.E ter najlepše prilegajoča AiO iz organskega bombaža pa sta dve fantastični “vse-v-enem” plenički izjemne kvalitete.

Vse Grovia pralne plenice so primerne za dojenčke in malčke od rojstva do navajanja na kahlico.

totsbots pralne plenice

TotsBots so večkratno nagrajene pralne plenice, katerih uporaba je tako enostavna kot pri tistih za enkratno uporabo. Z njimi privarčujete tako na denarju kot na okoljskemu odtisu. V družinski tovarni na Škotskem TotsBots proizvaja kar nekaj modelov, nekaj od njih najdete tudi na naših virtualnih poličkah. Poleg kakovosti je TotsBots znan tudi po prisrčnih vzorcih in živih barvah, zato bo vaš dojenček v modi, še bolj pa mu bo udobno.