Živjo!

Uporabljam pleničke BumGenius Elemental Joy, GroVia Hybrid prekrivne hlačke in GroVia prefolde kupljene pri vas.

Žepaste pleničke Elemental Joy so mi predvsem priročne za na pot ali kot nočne pleničke, saj so zelo enostavne za uporabo. Glede na potrebe se vpojnost pleničke enostavno prilagodi, tako jih napolnim z navadnimi tetra pleničkami, kadar potrebujem tanjšo pleničko, ki omogoča več gibanja, ali pa prefoldom in vložkom, če želim zelo vpojno nočno pleničko. Ker imam otroka najraje čimvec v pleničkah iz naravnih tkanin, pa uporabljam tudi prekrivne hlačke s prefoldi.

GroVia prekrivne hlačke so opazno bolj udobne kot podobne prekrivne hlačke v moji lasti, saj imajo debelejše elastike in zato manj tiščijo, pleničke na ježke pa imajo tudi zelo nežen tekstil na predelu trebuščka (namesto trdih plastičnih ježkov). GroVia prefoldi so izredno vpojni in mehki, ter primerni za uporabo tako z žepasto pleničko kot s prekrivnimi hlačkami. Sama sem izredno zadovolja s to kombinacijo pleničk.

Mojca

Pozdravljeni!
 
Hm, kar ne morem se dokončno odločiti za najljubšo, ampak do sedaj se nama najbolje obnesejo pocket – žepaste pleničke (se menda vidi po naročilih :)). Tudi z Elemental Joy sem zelo zadovoljna! (Rada jih prilagodim po svoje. Kaj naj rečem: tudi pri kuhanju se nikoli čisto ne držim recepta. ;)) 
 
Poleg žepastih so mi Freetime tudi super, ker se uporabijo podobno kot pleničke za 1x uporabo in bojo atiju verjetno bolj odgovarjale, ko bo kaj več previjal. (Dovolj so preproste, da ga bom prepričala, da niso noben bavbav in da ne bo vzel tiste za 1x.) Če bo tako, bom takrat po potrebi se kaksno dokupila. Mi je pa pri slednjih tudi všeč izdelava – dobro zadržijo vse notri. In vložka sta vredu – ni preveč ne premalo za običajno uporabo, pa lahko se še doda.
 
Moram reči, da se veselim poletja, ko bom to pisano rito gledala samo v plenički. 🙂
 
Pohvalila bi tudi vašo spletno stran in vse opise ter napotke. Z njihovo pomočjo sem končno spoznala, kako prav nastaviti in poviti pleničko. 
 
Hvala se enkrat in lep pozdrav!
Kristina

In pa sem rekla, da se ti morem prav zahvalit, da si mi pomagala na poti do pralnih pleničk..Ne vem, ali bi se enako odločila, če ne bi naletela nate. Sama ideja je prišla kar tako en dan v zadnjih mesecih nosečnosti zgolj kot misel..In res ne vem, če bi ne prej obupala v poplavi različnih možnosti, če mi ne bi ti tako prijazno odgovorila na sto mojih vprašanj. Tako da, HVALA ker nas mamice usmerjaš na pot k bolj zdravim ritkam in čistejšemu okolju.

Bernardka

… Na izgled mi vse delujejo zelo udobne, pa tudi čudovite so videti. Doma že imamo pralne pleničke ene izmed slovenskih znamk, vendar me niso najbolj prepričale, zato preizkušamo še druge. Ker s prvimi nismo najbolj zadovoljni (saj so velike in okorne, vsaj na dvomesečni ritki) nisem upala naročiti vseh naenkrat za preizkus.

Upam, da nam bodo všeč. Za preizkus vaše pleničke sem se odločila zato, ker izgledajo enostavne za uporabo – namestitev pleničk, ki jih imamo doma, s prekrivnimi hlačkami je namreč precej “zamudna”.  Če nam bodo pa vaše odgovarjale, jih pa še naročimo (skupaj z ostalimi modeli). Potrebujemo namreč neko alternativo, saj je ritka in koža naše dvomesečne deklice večino časa rdeča.

… Tudi po trikrat na dan grem na vašo stran in si kaj preberem in ogledujem vse te lepe barve. (Ali pa gledam naše kako se sušijo na stojalu …) Vsi okoli mene se čudijo, kako sem lahko tako navdušena nad njimi. 🙂

Res sem vesela, da po prvem razočaranju nisem odnehala/obupala in poskusila še vaše pleničke. Sicer so mi sedaj tudi te prve pleničke, ki jih imamo, kar všeč, ampak vseeno razmišljam, da bi kakšno prodala in kupila še kakšno BG ali GV.
Navdušenje in zadovoljstvo je pa še toliko večje zato, ker odkar smo povsem preklopili na pralne, nimamo več vnete ritke (morda občasno kakšna rahla rdečica zjutraj, ampak to je najbrž zato, ker je koža toliko časa čez noč izpostavljena mokroti?!).
 
Nastja

Pozdravljeni!

Sem se odločila, da malo poročam o uporabi pleničk.
Sredi poletja sva dobila deklico. Po tem pa sva več kot en mesec čakala, da se je malo poredila in da sva začela z uporabo pleničk, ki sem jih kupila. 
Nad njimi sva navdušena in zaenkrat nimava nobenih težav. Na začetku je mogoče kje malo puščalo, pa sva se navadila in naučila pravilno namestiti.
 
Edino kar se je meni zgodilo je bilo to, da se je v stroju poleg pleničk znašla temno rdeča majica. In sedaj imamo roza pleničke. 😁
 
Hvala za pomoč pri izbiri.
 
Lep pozdrav, Špela

Barbara, lepo pozdravljena! 🙂

Se opravičujem, ker se tako pozno javljam nazaj, pa vseeno – bolje pozno kot nikoli.

Paketek je prišel tako, kot ste obljubili in nad pleničkami sem navdušena – zaenkrat niso še sprobane, ker je majhna ritka še v trebuščku … sva pa s partnerjem navdušena in se vam zagotovo še javimo.

Najlepša hvala za prijaznost in sporočilce, ki je bilo na roke napisano zraven, v paketku. Zelo, zelo lepo od vas…

Smo zagotovo še na vezi… do takrat pa vam želim veliko uspeha s pleničkami in vse lepo 🙂

Lep pozdrav,
Sabina